Skriv ut |  Stäng detta fönster

Sju Nycklar

Licensform
Skola ansvarar för licens
Producent
KenArt Media
Webbsida
Sju Nycklar
Användning
Språkinlärning, språkförståelse samt enkel minnesträning.

Innehåll
Man går runt i ett hus och i naturen, öppnar dörrar och identifierar föremål, som visas i form av bild, ljud, teckenspråk/bokstavering eller läppavläsning.

Beskrivning:
Sju Nycklar handlar om att leta efter föremål eller att identifiera dem. Eleverna vandrar runt i ett hus, öppna dörrar och lådor där föremålen finns eller går ut i naturen och identifierar djur och annat i landskapet. När du letar ska du först hitta ”nycklar” så att dörrar, lådor och skåp kan öppnas.

Objekten illustreras på olika sätt där elever kan öva och lära sig uppfatta och förstå olika ord genom teckenspråk, bokstavering, läppavläsning, bilder, animationer och ljud. Sju Nycklar kan också användas som minnesträning.

Sju Nycklar är uppbyggt med tydliga och rena bilder som med de olika kommunikationsstöden stimulerar elevernas fantasi, fokusering, minne och språk. Man kan vara flera runt datorn samtidigt och med olika material som finns till programmet arbeta med både språk- och minnesträning.

Sju Nycklar innehåller många olika hjälpfunktioner för att underlätta för elever med särskilda behov och levereras med PDF-handledning.

Licenstyp
En- eller fleranvändarlicenser, skollicenser eller kommunlicenser.
Skriv ut |  Stäng detta fönster