Facebook-sida

Besök vår Facebooksida för löpande nyheter.

Logga in (endast för webbsidans administratörer)

Widgit GO SE

Widgit Go SE är en app för iOS där du kan skapa egna aktiviteter och upplägg att använda för kommunikation, språkutveckling och kognitivt stöd. Du får tillgång till hela Widgit Symbolbas med ca 15 000 symboler och kan även använda egna bilder och foton.

I Widgit Go SE skapar du själv upplägg som baseras på rutnät av celler. Du väljer själv antalet rader och kolumner, upp till 10 x 7. I varje cell ställer du sedan in vilken eller vilka symboler som ska visas, vilket tal eller ljud som ska höras när man trycker på cellen, vilken text som ska visas och hur cellen ska se ut. Du kan även välja att cellen ska länka till ett nytt rutnät när man trycker på den. Exempelvis kan man i ett upplägg om kläder ha en cell som heter byxor som länkar till ett nytt rutnät som innehåller jeans, mjukisbyxor och finbyxor.


Personuppgifter

Användande av denna tjänst innebär att personuppgifter hanteras och särskilda regler gäller därför. Mer information om det finns under rubriken Personuppgifter ovan.


Observera att tjänsten innehåller fritextfält som kräver extra varsamhet. För guidning och exempel på vad man får och inte får skriva se sidan om Personuppgifter.
534.png

Detaljer

Typ
App
Licensform
Skolan ansvarar för licens
Fungerar på:
  • iPad
  • Androidenhet
Producent
Symbolbruket
Webbsida
E-post support