Skriv ut |  Stäng detta fönster

Studentlitteratur webbaserade läromedel

Typ
Webbtjänst
Licensform
Skolan ansvarar själv för licens
Fungerar på:
  • Windowsdator
  • Macdator
  • iPad
  • Chromebook
  • Androidenhet
Producent
Studentlitteratur AB
Webbsida
Studentlitteratur webbaserade läromedel
Studentlitteraturs läromedel består av en tryckt bok och ett webbaserat digitalt läromedel som följer med kostnadsfritt. För den som vill arbeta heldigitalt går det även att enbart köpa det digitala läromedlet i form av en elevlicens eller klasslicens. I det digitala läromedlet finns texten inläst med autentisk röst. Där finns interaktiva övningar och extramaterial för eleven.

För läraren finns lärarpaket med tryckt lärarhandledning och digitala resurser med olika former av stöd för undervisningen, som till exempel förberedda genomgångar. För den som vill arbeta heldigitalt finns lärarlicens.

För lärare som arbetar digitalt finns möjlighet att skapa ett digitalt klassrum. Klassrummet ger läraren en tydlig översikt över elevernas aktivitet i det digitala läromedlets interaktiva övningar. Här kan läraren exempelvis skapa och dela ut uppdrag till hela klassen eller till enskilda elever.

Läromedlet kan användas på dator, surfplatta och telefon.

Studentlitteratur erbjuder kostnadsfri utbildning för användarna. Mer information angående detta via länk:
http://studentlitteratur.se/bokaoss

Instruktionsfilmer:

http://www.studentlitteratur.se/#battretillsammans
http://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt
http://www.studentlitteratur.se/#skapaklassrum

Prova våra digitala demoprodukter:
http://studentlitteratur.se/demo


Personuppgifter

Användande av denna tjänst innebär att personuppgifter hanteras och särskilda regler gäller därför. Mer information om det finns under rubriken Personuppgifter ovan.

Observera att tjänsten innehåller fritextfält som kräver extra varsamhet. För guidning och exempel på vad man får och inte får skriva se sidan om Personuppgifter.
Skriv ut |  Stäng detta fönster