Skriv ut |  Stäng detta fönster

Stjärnsvenskabiblioteket

Typ
Webbtjänst
Licensform
Skolan ansvarar för licens
Fungerar på:
  • Windowsdator
  • Macdator
  • iPad
Producent
Liber AB
Webbsida
E-post support
Stjärnsvenskabiblioteket
Stjärnsvenskabiblioteket är ett digitalt bibliotek med 96 titlar på olika nivåer, så alla elever, oavsett var de befinner sig i läsutvecklingen enkelt kan läsa på sin nivå. Det gör det enkelt för läraren att arbeta med läsgrupper i sin klass, med hjälp av surfplatta eller dator.
Eleverna kan läsa böckerna i sin helhet, lyssna på texten, bara se bilderna i boken, bara se texten i boken, skriva egen text till bilderna, rita i boken, och det sparas, träna läsförståelse, frågor till boken

Du som lärare kan fördela ut böckerna till dina elever, få upp alla böcker i storboksformat på din interaktiva skrivtavla, gå gemensamma bildpromenader med klassen, jobba med nivåindelade läsgrupper

Det digitala biblioteket är framtaget med stöd från Specialpedagogiska skolmyndigheten.


Personuppgifter

Användande av denna tjänst innebär att personuppgifter hanteras och särskilda regler gäller därför. Mer information om det finns under rubriken Personuppgifter ovan.

Observera att tjänsten innehåller fritextfält som kräver extra varsamhet. För guidning och exempel på vad man får och inte får skriva se sidan om Personuppgifter.
Skriv ut |  Stäng detta fönster