Skriv ut |  Stäng detta fönster

Kan Serien

Licensform
Skola ansvarar för licens
Producent
KenArt
Länk till manual
Kan Serien
Användning
Språkinlärning, språkförståelse samt enkel minnesträning.

Innehåll
Innehåller ord, fraser och företeelser som visas som bilder, text, ljud, teckenspråk eller läppavläsning och ska kombineras likt ett Memory.

Beskrivning
Kan Serien innehåller 8 olika programmoduler där elever kan öva och lära sig uppfatta och förstå olika ord och företeelser. Eleverna tränar enstaka ord genom att stava, läsa, lyssna och titta för att sedan matcha dessa med olika andra kommunikationsstöd som t.ex teckenspråk och bokstavering, läppavläsning, bilder, animationer, ljud och text.

Med programserien stimuleras ordförståelse och det språkliga sambandet mellan ord och olika sätt att illustrera dessa. Sinnesintrycken ger helhet och skapar begrepp. Programmen bjuder på en mängd olika sätt att förstå ett ord eller en företeelse. Serien är en utmärkt plattform som steg för steg stimulerar språkinlärningen och ordförståelsen, allt på ett roligt och engagerande sätt för eleverna.

Kan Serien innehåller många olika hjälpfunktioner för att underlätta för elever med särskilda behov och levereras med PDF-handledning.
Skriv ut |  Stäng detta fönster